Regulament

Cupa Carcotasilor este un concurs de mountainbike cu costuri reduse si fara taxa de participare.

Cupa Carcotasilor – Cupa Veseliei este un concurs cu costuri reduse.
La aceasta competitie se ofera numere si cronometrare manuala. Castigatorii vor primi diplome si premii oferite de Asociatia Tabere Cu Suflet.

Competitia va avea loc in Parcul Natural Comana, iar data va fi anuntata pe siteul competitiei https://cupacarcotasilor.wordpress.com cu o saptamana inainte. Inscrierea se face  la fata locului. Concurentii vor trebui sa plateasca intrarea in Parcul Natural Comana.

Organizatorul poate decide schimbarea datei / locului de desfasurare, functie de conditiile meteo.

Vor fi doua categorii generale, la masculin si feminin.

Organizatorul poate utiliza imagini foto / video din timpul concursului, pentru promovarea concursului. Prin inscrierea la acest concurs, participantii isi exprima acordul pentru folosirea imaginilor foto / video din timpul concursului in care acestia apar .

Participantii trebuie sa dea dovada de fair play si prietenie si sa actioneze in consecinta atunci când situatia o cere.

Va rugam sa ajutati la conservarea Parcului Natural Comana si sa nu lasati de gunoaie pe traseu.

Prin înscriere fiecare participant confirma ca a citit, inteles si acceptat conditiile de participare din acest Regulament, isi asuma riscurile participarii la evenimentele TeamXpert si este responsabil pentru propriile actiuni, tinand cont de circumstante relevante ca: schimbarea vremii, trafic, conditii meteo, zona in care se afla, echipament.

TeamXpert Sports Events (c) MM – MMXIII

Leave a comment