Garantie 100%

100% GarantieIata persoanele nemultumite si carcotasii carora le-am inapoiat taxa la competitiile sportive, prin programul Garantie 100%. In proportie de 100% este vorba de concurenti la competitiile de ciclism de la Comana.

.
.
.


stan.alexandruStan Ionut Alexandru, si-a expirmat nemultumirea la Comana Bike Fest din Octombrie 2012 prin injurii pe retelele de socializare la adresa organizatorilor. Intrebat prin sondaj daca solicita returnarea taxei, a raspuns pozitiv, motivand astfel: “Nu consider ca organizatorul a depus eforturi serioase pentru organizarea acestui concurs, a dat dovada de lipsa de seriozitate (premiile foarte mici raportate la incasari, a amestecat copii cu adulti si profesionisti cu amatori, nu a oferit chitanta pentru banii incasati)”. Organizatorii au raspuns “Va multumim pt feedback. La editia viitoare startul copiilor va fi decalat de cel al adultilor, premiile vor fi marite in masura posibilitatilor si vom fi mai atenti cu chitantele. Va rugam sa nu mai proferati injurii la adresa noastra si a competitiilor noastre”. Cererea sa de returnare a taxei a fost aprobata.   Vezi detalii 


CecareanuBogdanCecareanu Bogdan (BikeXpert) si-a exprimat nemultumirea la Cupa Tabere cu Suflet din Mai 2013 prin injurii la adresa concursului si organizatorilor in timpul festivitatii de premiere cat si ulterior, pe retelele de socializare (Facebook). S-a suparat deoarece, in urma ajustarii clasamentului provizoriu si introducerii in categorie a unui alt copil, Luca Latea, a carui varsta fusese inscrisa gresit de catre parinti, copilul sau, David Cecareanu, a pierdut podiumul. Organizatorii i-au oferit un premiu echivalent cu cel “pierdut” si au propus o premiere speciala pentru David, pe care insa a refuzat-o. Din acest motiv dl.Cecareanu poate beneficia de returnarea taxei.
Foto: Facebook.com


Serban Mestecaneanu, la Cupa Tabere cu Suflet din Mai 2013, a solicitat transferul taxei de inscriere inainte de startul competitiei insa dupa perioada admisa prin regulament pentru transferul taxei. Nemultumit de raspuns, a transmis organizatorilor urmatorul email: “Va numiti tabere cu suflet, si daca nici in conditiile astea nu faceti transfer si va ascundeti dupa regulamente atunci nu stiu ce sa mai zic… Sunteti primii care organizeaza un maraton la care am platit deja si care mi-au dat un raspuns negativ la genul asta de cerere. Nu este vorba de suma ci de principiu, si nu, persoana respectiva nu se incadreaza in categoria respectiva [persoane cu venituri reduse].
In urma acestui email s-a luat act de nemultumirea dlui. Mestecaneanu si s-a returnat taxa, astfel incat sa o poata utiliza cum doreste.


Adrian Ganci, la TeamXpert Bike Fest din septembrie 2013, si-a manifestat nemultumirea prin comentarii ironice la adresa concursului pe retele de socializare, motiv pentru care i s-a propus returnarea taxei.


BogdanCraciunasCraciunas Bogdan (alias Adolfica), a fost principalul carcotas la editiile din septembrie 2011 si mai 2012. In 2013 insa a “schimbat tabara”, intrand in randul organizatorilor si devenind un om de baza al Echipei. A avut o contributie deosebita la succesul editiei din septembrie 2013.

.

.


Alice Constatin si Radu Momopol au cerut returnarea taxei de participare “din cauza conditiilor total neadecvate ale traseului”, respectiv “din cauza proastei organizari si informari si a unei experinte neplacute la Comana Bike Fest din 17.05.2014”.  Taxele celor doi au fost returnata in contul dlui Momopol, dupa cum s-a solicitat in cerere.


Valentin Preotu a “omis” sa plateasca taxa pentru transportul bicicletei la concursul de la Comana din 17 mai 2014, in momentul in care a predat-o. La final, a adresat injurii organizatorilor, fiind nemultumit de noroiul excesiv. Organizatorii au interpretat omisiunea ca o dorinta de a evita plata transportului si au decis sa returneze taxa respective prin programul Garantie 100%.


CiufuCiufu Marius Alexandru si Ciufu Lidia au solicitat inapoierea taxei la Cupa Veseliei din 25 octombrie 2014, amanata din cauza vremii. Dna Ciufu este sora dlui Viorel Micu, initiatorul unui puternic lobby negativ la adresa TeamXpert Sports Events, facut din ratiuni politice.
Anul urmator (2015), baiatul lor minor, Mihai Stefan Ciufu a participat la competitiile Teamxpert Sports Events, semn ca nu a fost vorba de o nemultumire. Dna Ciufu a declarat ca se dezice de reactia fratelui sau si ca regreta cererea pentru returnarea taxei. Vezi Detalii

.

.


MateiOlteanuCristian Olteanu a solicitat la Comana Bike Fest 2015, medalie si diploma de participare pentru copilul sau Matei Olteanu. I s-a oferit achizitionarea pachetului VIP, insa ne-a raspuns ca nu agreaza conditionarea certificarii participarii la un eveniment pentru copii de achitarea unei taxe suplimentare. 
Chiar daca cererea nu face obiectul inapoierii taxei, datorita neacceptari Regulamentului competitiei, a insistentei si a ironiei pe care am regasit-o in schimbul de mesaje, ea isi gaseste locul pe acesta pagina. La sugestia dnei Olteanu, o incadram la grupa “others”. Vezi detalii


Silviu Stoica a solicitatat o Cupa pentru fiica sa, Teodora Stoica, la On Top of the World 2010. Ea a fost singura fata pe traseul EasyRide. S-a achizitionat o Cupa si i s-a oferit prin programul Garantie 100%.GrigorescuGeorge Grigorescu
a solicitat, la Cupa Tabere cu Suflet 2015, medalie si diploma de participare pentru copilul sau, Tudor Grigorescu. I s-a explicat ca medalia si diploma de participare se ofera doar in pachetului VIP, insa ne-a raspuns “ca nu este corect. Daca vroiam ii cumparam eu medalie”. 
Ca urmare, i s-a oferit diploma si medalie prin programul Garantie 100%.

.
.


***

Inapoierea taxelor este posibila prin proiectul Garantie 100% al Asociatiei Tabere cu Suflet. Vezi detalii

Advertisements

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s