Un nou obiectiv

TeamXpert.112Cupa Carcotasilor este o incercare de a restabili normalitatea, o Kathara (lb.gr: purificare).
Am inceput sa organizam competitii de ciclism in 2010 si, chiar din acel an, au inceput sa curga Carcotelile. Obiectivul initial al acestui site era sa oferim o competitie gratuita celor care, sub umbrela anonimatului, au carcotiti pe site ca taxa la competitia de la Comana este prea mare. Era un mod de a tine cont de feedbackul lor si de a initia un dialog constructiv cu ei. La prima competitie organizata a venit o singura persoana. Nu era un Carcotas. Venise pentru ca nu avea bani pentru o taxa normala si prea mult bun simt pentru a apela la programul FARA TAXA.
In concluzie, motivul cu taxa era departe de a fi real. In paranteze fie spus, concursul de la Comana a avut taxa intre 25 Ron si 80 Ron, mult mai mica decat la concursurile organizate de unii dintre Carcotasi. Multe din Carcotelile din primii ani nu urmareau decat (literalmente) desfintarea concursului si discreditarea organizatorilor.

Asa ca scopul a evoluat, Cupa Carcotasilor s-a transformat in Cupa Veseliei, iar siteul, a devenit o oglinda a Carcotelilor:) Ajutati-ne sa gasim cele mai “interesante” Carcoteli pentru a le oglindi aici.

Pe de alta parte, urmatorul pas al incercarii de dialog constructiv este sa invitam toti Carcotasii la o masa cu ceva gustos pe ea, sa stam de vorba si sa vedem daca si cum putem continua competitia noastra.

Advertisements